SunWireless на flickr

Како што можете да забележете и на десната страна на блогов, SunWireless сега има и своја страна на flickr кадешто можете да видете слики од нашите продажни салони, рекламни паноа, случувања и слично.

http://www.flickr.com/photos/sunwireless

Се надеваме почесто да ја обновуваме страната со нови слики.  За почеток можете да ги видете сликите од најновиот рекламен банер на SunWireless на булеварот во Струмица.

Напишете коментар