Инстант задоволство

SunWireless е една од првите интернет провајдери во Македонија која Ви нуди инстант сурфање со опцијата за купување на нашите при-пејд картички online.

Во соработка со CaSys, SunWireless воведе интернет плаќање што Ви овозможува брзо поврзување на интернет без потреба за купување на при-пејд картичките од нашите продажни места или пак потпишување на долготраен пост-пејд договор.

Се што треба да направите е да ја изберете картичката што Вам најмногу Ви одговара и да ги следите едноставните чекори за online плаќање со Вашата кредитна картичка.  По успешното плаќање, веднаш ќе добиете активационен код со кој ќе можете да се приклучите на интернет на било кој од хотспотовите на SunWireless.

Навистина инстант задоволство!

Напишете коментар