Новогодишна наградна игра

Нова наградна игра од SunWireless на Facebook (http://www.facebook.com/sunwireless.mk) – овојпат со уште подобри награди.

Избор за најдобра новогодишна честитка

 1. Закачете (upload) ваша новогодишна честитка на нашата Facebook страница (директен линк)
 2. Гласајте (со Like) за честитките што најмногу ви се допаѓаат
 3. Најдобрите три честитки добиваат награда од SunWireless
 4. 10 случајно изберени гласачи добиваат награда од SunWireless

Награди:

1-ва награда – SunLoco пакет
2-ра награда – SunL припејд картичка
3-та награда – SunM припејд картичка
10 x SunMobile картички за случајно изберени гласачи

Дополнителни правила:

 • Наградната игра трае до 8-ми Јануари
 • Секој наш пријател на Facebook може да учествува во наградната игра
 • Победниците се избираат според бројот на гласовите (Likes) што ќе ги добијат од нашите Facebook пријатели
 • Можете да гласате за повеќе од една честитка
 • Во случај на израмнени резултати, порано внесената честитка има предност
 • Победниците ќе бидат контактирани преку Facebook за да ги добијат наградите – наградите ќе бидат доделени на 9-ти Јануари
 • Вработените во SunWireless немаат право на учество во наградната игра

Напомена: SunWireless наградите можат да се користат секаде на мрежата на SunWireless. За детални информации за покриеноста на мрежата, погледнете ги мапите на покриеност.

Good luck.

1 Коментар

menddi  @ 26 ноември 2010

mnogo ste dobri sun wireless

Напишете коментар