Новогодишна наградна игра – честитки за победниците

Најпрвин да им се заблагодариме на сите што учествуваа во новогодишната наградна игра за избор на најдобра новогодишна честитка.  Имавме 13 учесници и вкупно 512 гласови.  На крајот, вие ги избравте следниве победници:

 • 3-то место и SunM припејд картичка за Aleksandar Stojanov, со освоени 117 гласа.
 • 2-то место и SunL припејд картичка за Мартин Христов, со освоени 129 гласа.
 • 1-во место и SunLoco пакет за Boban Sutinoski, со освоени 203 гласа.

Случајно избравме и 10 добитници на SunMobile припејд картички за оние од вас кои гласаа, а среќните добитници се:

 • Andrea Panova
 • Deki Koleski
 • Marija Dimovska
 • Marija Gaic
 • Sara Forsica Djokic
 • Tanja Gjurceska
 • Tome Filev
 • Vase Burovski
 • Verce Mitrova
 • Verica Dimitrieska

Сите добитници ќе бидат контактирани преку Facebook за да им ги доделиме наградите.

Честитки за добитниците и благодарност до сите од вас што учествуваа во наградната игра.

Напишете коментар