SunWireless сервис и за жителите на Драчево

SunWireless продолжува со засилено темпо да ги опслужува потребите на сите свои корисници насекаде низ Градот Скопје.

Од пред неколку денови, и жителите на Драчево имат можност да добијат квалитетен и брз Wi-Fi интернет сервис од SunWireless.

Драчевчани, отсега ќе имаат можност да станат дел од фамилијата на SunWireless и да се обезбедат еднаш-засекогаш со интернет кој им овозможува мобилност и неограниченост.

Жителите на Драчево ќе можат да користат бежичен интернет од SunWireless и да станат пост-пејд корисник по најдобрите услови кои се нудат на македонскиот пазар или да си купат при-пејд картичка по поволни цени.

Сите заинтересирани за повеќе информации околу понудта на SunWireless, можат да се јават на нашите телефонски броеви:

072/277 002 ,

076/277 002 ,

078/277 002,

02/ 3 223 734

или пак да ја посетат нашата веб страна www.sunwireless.com.mk

1 Коментар

spasija  @ 14 март 2012

0759455**

Напишете коментар