Нови продажни места на SunWireless при-пејд картички

SunWireless продолжува во својата намера своите услуги да ги направи подостапни и само на чекор од Вас.

На Ваше задоволство, продолжуваме да ја шириме нашата мрежа на нови продажни места со уште 2 нови атрактивни локации.

Од денеска, нашите при-пејд картички можете да ги најдете и во:

1. Продавница во комплексот “Спомен куќа на Мајка Тереза“ на ул.Македонија бб. и,

2.Продавница “Давидоф и Стефанг“ на улица 22 бр.4,  Сопиште.

Целата мапа на продажни места во Скопје и низ останатите градови во Македонија, можете да ја погледнете на следниов ЛИНК

Истовремено, Ве потсетуваме дека нашите при-пејд картички, со кои добивате брз и квалитетен Wi-Fi интернет, насекаде во мрежата на SunWireless, можете да ги купите и online.

Напишете коментар