SunWireless склучи партнерски договор со Boingo

Со огромно задоволство соопштуваме дека SunWireless од неодамна склучи партнерски договор со еден од најголемите светски wi-fi оператори Boingo.

Со овој договор се официјализираа најавите дека токму SunWireless ќе биде ексклузивниот партнер на Boingo за покривање на територијата на Република Македонија.

Одсега, сите корисници на “Boingo”, ќе имаат можност со користење на своите “Boingo акаунти” да пристапуваат на мрежата на SunWireless за време на нивниот престој во нашата држава.

Напишете коментар