Бесплатен пристап до Фејсбук во мрежата на SunWireless

По повод денешното иницијално излегување на јавната берза (IPO)  на Фејсбук, SunWireless обезбеди бесплатен пристап до мобилната верзија на Фејсбук на сите свои хотспотови.

Ги покануваме сите наши постојани и потенцијални корисници да се прикачат на нашите хотспотови и бесплатно да го користат својот омилен сервис.

6 Коментари

Sime  @ 25 мај 2012

Kako se pristapuva do besplatnata mobilna verzija na facebook, ili veke ne e besplatna?

Gorgi  @ 28 мај 2012

Зошто го нема бесплатниот фејсбук пристап кој го рекламирате погоре во содржината на блогот.

boris  @ 29 мај 2012

Здаво @Sime и @Gorgi

Бесплатниот пристап до Фесбук беше промотивна акција по повод иницијалното излегување на берзата на Фејсбук.

Во моментов таа промоција е завршена, но наскоро Ви најавуваме нови изненадувања и нови поволности !

Ви благодариме за прашањата,

Поздрав и пријатен ден !

dimitar  @ 14 јуни 2012

vi lagodari me za ovaa podrska

Pan  @ 20 август 2012

Sekoja cest za 100 pripejd karticki koi gi dodelivte za testiranje. Bi sakal da znam kolkav vremenski period trae edna takva karticka. Blagodaram!

boris  @ 21 август 2012

Здраво Пан,
Благодариме за коментарот.

Тоа беа стандардни SunM картички со 6 gb сообраќај во времетраење од 30 дена !

Поздрав, пријатен ден !

Напишете коментар