SunWireless “прозрачи“ во Прилеп и Битола

Со огромно задоволство Ве информираме дека од денеска SunWireless започнува својот сервис да го нуди уште во 2 поголеми градови во Република Македонија – Прилеп и Битола.

Сервисот промотивно е пуштен во централните градски подрачја на овие два града и засега е во тест фаза.

Многу скоро ќе биде понудена и можноста за инсталирање на нашите пост-пејд и при-пејд пакети а ќе бидат објавени и имињата на дистрибутерите каде ќе може да се купат при-пејд картичките.

Наредниве денови очекувајте повеќе информации !!!

7 Коментари

Elizabeta Kolevska  @ 13 јули 2012

Konecno i Bitola vo svetot!

Филип  @ 9 август 2012

Добра одлука но добро ќе биди во прилеп да се постават повење предаватели бидеќи со овај 1 што е не фаќаме многу :)

koncadu  @ 9 август 2012

Благодарам Филип. Во Прилеп ќе продолжиме со поставување на повеќе точки, ова беше само почетокот :)

Petar  @ 31 август 2012

Za pozdravuvanje e idejata i realizacijata mene bas toa mi trebase dostapen mobilen internet so super cena . Dali ke ima mreza posiriko od gradskoto podracje vo Bitola? Na primer nakaj REK Bitola ? Pozdrav

boris  @ 3 септември 2012

Здраво @Petar Ви благодариме на прашањето.

Работиме на идентификување на погодни локации за базни станици кои ќе треба да се постават до крајот на наредниот месец.

Со базните станици на периферијата на Битола би требало со користење на дополнителна опрема да има техничка можност за интернет и во тој реон.

Наредниов период ќе следуваат повеќе информации околу локациите.

Поздрав и пријатен ден,

Љупчо  @ 11 септември 2012

Ве молам за попрецизна информација временски кога можеме во Прилеп да очекуваме поголема сигнална покриеност ?

boris  @ 12 септември 2012

Здраво @Љупчо,

Ви благодариме на прашањето.

Во Прилеп е планирано да се започне со инсталирање на базните станици при крајот на наредниот месец.

Поздрав,

Напишете коментар