Оглас за практиканти во Неготино

SunWireless како општествено одговорна компанија им нуди можност на сите студенти од Неготино да добијат практично искуство во промотивните активности на мултинационалната компанија.

Практикантите ќе бидат ангажирани 2-3 часа дневно.

Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следниве критериуми:

- да бидат комуникативни и флексибилни ; и 
- да имаат основни познавања на MS Office пакетот

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV со слика на riste@sunwireless.com.mk

Напишете коментар