Заедничка пресконференција со ONE – утре во 11 часот

Чест и задоволство ни е да Ве поканиме на утрешната (Петок, 26.10.2012 год.) прес конференција која ќе се оддржи во кафетерија “Драма“ на ул. “Македонија“ во Скопје со почеток од 11:00 часот, на која ќе ја официјализираме соработката со телекомуникацискиот оператор ONE.

Напишете коментар