SunWireless на гости во СОУ “Киро Спанџов – Брко“ во Кавадарци

SunWireless во текот на вчерашниот ден имаше едукативна посета на СОУ “Киро Спанџов – Брко“ во Кавадарци на непосредна средба со учениците со кои разменувавме мислења за wireless технологијата , безбедноста на мрежите, ја презентиравме опремата која ја користиме и начинот на кој SunWireless мрежата функционира и се развива.

Им се заблагодаруваме на надлежните за одличниот прием а најмногу на учениците со кои разменивме интересни размислувања за различни аспекти на фукционирањето на wireless мрежите во светот и Македонија.

Во продолжение неколку слики од вчерашната посета:

Напишете коментар