SunWireless во едукативна посета на ФОН Универзитетот во Струга

Акцијата за едукативни посети на средните училишта и факултети низ Републикава од Кавадарци се пресели во Струга каде овојпат бевме гости на ФОН Универзитетот.

Со студентите разменивме ставови во однос на wireless технологијата и нејзината примена во зголемувањето на продуктивноста на вработените, потребата за постојан пристап до интернет и новите трендови од оваа област во светот.

Во продолжение неколку слики од акцијата:

Напишете коментар