Конкурс за најдобра фотографија

Објавува конкурс за

НАЈДОБРА АМАТЕРСКА ФОТОГРАФИЈА

SunWireless ги повикува сите ученици и студенти да ги достават своите аматерски фотографии направени со мобилен телефон или аматерски фото-апарат на тема  “Јас и моето друштво“.

Фотографиите се испраќаат на следнава e-mail адреса : konkurs@sunwireless.com.mk

Конкурсот трае до 31.12.2012 година.

Најдобрите 5 фотографии кои ќе ги одбере комисија на SunWireless на 10.01.2013 год. ќе бидат наградени со SunXL при-пејд картичка во вредност од 699 денари.

1 Коментар

SunWireless Blog » Избрани 5-те најдобри фотографии од SunWireless конкурсот  @ 10 јануари 2013

[...] SunWireless ги избра најдобрите 5 аматерски фотографии од конкурсот на тема “Јас и моето друштво“ кој минатиот месец од [...]

Напишете коментар