Доделен и вториот таблет од SunWireless и Нова Македонија

Виктор Димов од Скопје е вториот добитник на таблет QUART во наградната игра која заеднички ја организираа SunWireless и дневниот весник Нова Македонија.

Во извлекувањето кое се оддржа на 10-ти Декември 2012, Виктор беше најбрзиот помеѓу тие кои точно одговориле на наградното прашање во понеделничкото издание на весникот.

SunWireless на Виктор му ја честита наградата и истовремено му посакува среќни Новогодишни и Божиќни празници.

Напишете коментар