Подарете SunWireless !!!

Предновогодишниот период е време од годината во кое ги даруваме најблиските, им посветуваме внимание и правиме да се чувствуваат посебно.

За оваа Нова Година, SunWireless одлучи масовно да наградува и подарува и во таа акција да Ве вклучи и Вас !

Од денес па се до 15-ти Јануари 2013 год. , Вие имате можност да подарите SunWireless на било кој Ваш пријател или познаник на кого му треба интернет и двајцата да добиете по 1 месец гратис !

Се што треба да направите е да го симнете ОВОЈ документ (или да го земете во некоја од нашите канцеларии), соодветно да го пополните и да ни го испратите на podari@sunwireless.com.mk или да го донесете во некоја од нашите канцеларии.

Правила:
• постоечкиот корисник добива 1 месец гратис за секој успешно
инсталиран нов корисник
• новиот корисник добива 1 месец гратис по извршена инсталација
• новиот корисник може да не биде инсталиран поради немање
техничка можност (SunWireless нема покриеност, лош сигнал, и сл.)
утврдено од SunWireless
• постоечкиот корисник ќе биде соодветно известен за успешната
инсталација на новиот корисник

Во акцијата можат да се вклучат сите пост-пејд корисници на SunWireless. За секој нивен пријател кој ќе го вклучат во SunWireless фамилијата добиваат 1 месец гратис. Може да се подарува повеќе пати и соодветно на тоа да се добијат повеќе месеци гратис.

Правила на игра :)

- Постоечкиот корисник добива 1 месец гратис за секој успешно инсталиран нов корисник.

- Новиот корисник добива 1 месец гратис по извршена инсталација.

- Новиот корисник може да не биде инсталиран поради немање на техничка можност (SunWireless нема покриеност, лош сигнал и сл.)

- Постоечкиот корисник ќе биде соодветно известен за успешната инсталација на новиот корисник.

Напишете коментар