Избрани 5-те најдобри фотографии од SunWireless конкурсот

Во огромна конкуренција од преку 150 учесници и повеќе од 200 испратени фотографии, комисијата на SunWireless ги избра најдобрите 5 аматерски фотографии од конкурсот на тема “Јас и моето друштво“ кој минатиот месец од 12-ти до 31-ви беше организиран од страна на компанијата.

Во продолжение 5-те победнички фотографии кои добија најголем број на поени:

1. Боби Башевски

2.  Виктор Крстаноски

3. Катерина Петреска

4. Александар Мечкароски

5. Сара Коцевска

SunWireless им честита на победниците и на сите останати учесници на конкурсот за одличните фотографии !

4 Коментари

sofokle  @ 13 јануари 2013

nekoj da mi objasni sto e tolku genijalno za broj 4

Esibor  @ 13 јануари 2013

Cestitki za pobednicite, navistina dobri fotografii..

Vkus si e vkus, za nekogo nesto necini, za drug e ubavo…

spuk1  @ 16 јануари 2013

mene ne mi e jasno sto se posebni site 5 fotografii :S

SunWireless Blog » Запознајте го Виктор од Охрид, еден од победниците на SunWireless фото-конкурсот!  @ 25 јануари 2013

[...] со учесниците на фото-конкурсот кои ги испратија најдобрите 5 фотографии. Денеска како гостин на блогот го имаме Виктор [...]

Напишете коментар