Запознајте го Виктор од Охрид, еден од победниците на SunWireless фото-конкурсот!

Продолжуваме со серијата интервјуа на SunWireless блогот со учесниците на фото-конкурсот кои ги испратија најдобрите 5 фотографии. Денеска како гостин на блогот го имаме Виктор Крстаноски од Охрид.

Кој е Виктор, што прави и кое е неговото хоби?

Моето име е Виктор Крстаноски, студирам на ФТУ – насока Диететика….хоби хммм шо знам гејминг, покер и така слично..да не речам се со седење хаха

Каде и кога е направена победничката фотографија?

Фотографијата е направена на градскиот плоштад во Охрид за време на натпреварот Македонија-Шпанија.

Споделете ни некоја интересна случка поврзана со Вашето друштво?

Паа ќе ја споделам неодамнешната случка за Василица…Се облековме сите сино бело,ставивме бели капи, се испоцртавме сини на фаците и ајде ојме “ШТРУМФОЈ“  ќе се правиме :) ) Ептен луда ноќ со многу ФАИЛОЈ и пресврти и на крај добивме прва награда за маската :)

Што Вашите пријатели значат за Вас?

Хммм интересно прашање..сигурно мислите другарите зато шо пријателите јас ги дефинирам појќе ко познаници пример од на школо, и со нив имам здраво . А ако прајме муабет за другарите ние сме така доста големо друштво 13  души ..тие шо се на сликата плус минус  и плус рачунај секој женска и се собираме до кај 20…затоа тешко е да дефинираш што ти значат бидејќи некој е поблизок некој е поодалечен. Убо е да се имат стално блиски другари за секакви активности, пример и за “цепење дрва и за на слава да ги викниш“ :)

Што мислите за SunWireless?

Мислам декa идеата е многу интересна – “интрнет за сите-во секое време-на секое место” . Јас живеам во Охрид и голем дел од Градот е покриен, но има и места кои не се (на пример јас каде што живеам) па се надевам дека скоро и таму ќе “прозрачите“ :)

Напишете коментар