SunWireless и кафе “Амаро“ од Неготино наградуваат

SunWireless продолжува со низата изненадувања и наградувања. Минатата недела заедно со најпопуларниот кафе-бар во Неготино – “Амаро“ организиравме наградна игра во која сите гости на “Амаро“ имаа можност да учествуваат и да добијат гратис интернет од SunWireless.

После првото извлекување, во продолжение победниците:

1 Коментар

SunWireless Blog » Втор круг на извлечени гости на “Амаро“ кои ќе добијат гратис SunWireless интернет!  @ 12 февруари 2013

[...] минатонеделното прво извлекување на добитници на SunWireless при-пејд ваучери, денеска беше [...]

Напишете коментар