Трет круг добитници од кафе “Амаро“ – Неготино

Во текот на вчерашниот ден беше оддржано третото извлекување на најсреќните неготинчани, посетители на кафе бар “Амаро“ кои добија гратис при-пејд картички од SunWireless, со кои можат да добијат квалитетен и брз безжичен интернет во сите SunWireless хотзони.

Во продолжение добитниците од последното извлекување:

Напишете коментар