SunWireless и кафе Тоскано од Кавадарци делеа бесплатен интернет

SunWireless во соработка со кафе “Тоскано“ од Кавадарци минатата недела организираше наградна игра во која делеше бесплатни при-пејд ваучери од SunWireless за дел од посетителите на кафичот.

Во извлекувањето оддржано во Вторникот, извлечени беа следните 5 добитници:

Напишете коментар