SunWireless при-пејд картичките и во “Градски Киоск“

SunWireless продолжува во својата намера своите услуги да ги направи што подостапни и на само чекор од Вас.

На обострано задоволство Ве информираме дека од денеска нашите при-пејд картички со кои добивате брз и безбеден безжичен интернет, ќе можете да ги најдете на уште една локација во центарот на Скопје.

Градски киоск“ кој се наоѓа веднаш спроти “Тренд“ на самиот плоштад е новото продажно место од каде ќе можите да ги набавите SunWireless при-пејд картичките.

Напишете коментар