Добитници од кафе бар Пикасо – Кавадарци

SunWireless и оваа недела продолжи со својата наградна игра која ја реализира со најпознатите кафе барови во повеќе градови.

Овојпат заедно со кафе бар Пикасо од Кавадарци наградивме петмина нивни гости на кои им доделивме бесплатни при-пејд ваучери со кои 1 месец тие ќе можат бесплатно да сурфаат преку мрежата на SunWireless.

Во продолжение имињата на добитниците:

Напишете коментар