Бесплатен интернет за сите жени по повод 8ми март

По повод 8-ми март, меѓународниот ден на жената – SunWireless, само денеска, подарува бесплатен интернет за сите припаднички на понежниот пол.

Се што треба да направите е да се логирате на Фејсбук преку следниов ЛИНК и ќе добиете гратис SunLite код со кој денеска ќе можете да сурфате бесплатно во мрежата на SunWireless.

Среќен 8-ми март девојки !

Напишете коментар