SunWireless одсега и во Кафе “Тренд“

SunWireless со задоволство објавува дека  нашиот сервис ќе биде овозможен и во еден од најелитните ланч-ресторани во Скопје  - Кафе “Тренд“.

Договорот кој беше потпишан пред неколку дена, на сите посетители во “Тренд“  ќе им овозможи да добијат првокласна услуга на безжичен интернет од водечкиот wi-fi провајдер во Македонија –  SunWireless.

Се што треба да направите за да користите брз и безбеден безжичен интернет во “Тренд“ е со Вашиот преносен уред (мобилен телефон, таблет или лап-топ)  да ги прелистате достапните “SunWireless Trend” wi-fi мрежи и да се закачите на таа со најдобар сигнал.

При првото пребарување ќе Ви се појави SunWireless логин страната каде имате можност определен период да се регистирирате за промотивно користење на  wi-fi сервисот бесплатно а потоа сесијата можете да ја продолжите со внесување на Вашиот SunWireless при-пејд код.

При-пејд картичките кои важат 30 дена од моментот на активирање ќе можете да ги набавите од Вашиот келнер или на шанкот.

2 Коментари

SunWireless Blog » SunWireless и во “Тренд“ во Скопје Сити Мол  @ 27 март 2013

[...] обезбедениот SunWireless сервис во кафе “Тренд“ на скопскиот плоштад, со задоволство соопштуваме дека од денеска нашиот [...]

SunWireless Blog » SunWireless и во “Тренд“ во Скопје Сити Мол  @ 27 март 2013

[...] обезбедениот SunWireless сервис во кафе “Тренд“ на скопскиот плоштад, со задоволство соопштуваме дека од денеска нашиот [...]

Напишете коментар