SunChallenge предизвик за најбрзите !

Мислите дека можете брзо да сликате со Вашиот мобилен телефон ? Толку брзо што можете да сликате и автобус во возење ?

Ако сте толку добри :) прифатете го предизвикот за најбрзите и добијте гратис SunM при-пејд картичка од 299 ден. со 6 GB вклучен сообраќај за цел месец гага сурфање преку SunWireless !!!

2 Коментари

erool  @ 4 јуни 2013

super ste

boris  @ 5 јуни 2013

Здраво @erool , благодариме ! Поздрав и пријатен ден!

Напишете коментар