Книжарницата Клио во Струга, ново продажно место

На барање на нашите корисници од Струга, SunWireless објавува дека склучи договор со книжарницата КЛИО каде одсега ќе може да се најдат и купат SunWireless при-пејд картичките.

Книжарницата се наоѓа во строгиот центар на Струга, на главната улица од плоштадот.

Истовремено, ги потсетуваме нашите клиенти дека при-пејд картичките со кои можете да имате брз и квалитетен безжичен интернет во цела Струга и насекаде во мрежата на SunWireless , можат да се купат и online.

Целосната мапа на продажни места на SunWireless при-пејд картички можете да ја видите ТУКА.

За било какви прашања или информации можете да ни пратите e-mail на contact@sunwireless.com.mk или да се јавите на : 072 / 277 002 076 / 277 002 078 / 277 002

Напишете коментар