ТЦ Лептокарија обезбеден со SunWireless Wi-Fi

Делот од населбата во општина Карпош (Скопје) , попознат како “Лептокарија“ е обезбеден со SunWireless Wi-Fi сервис.

Со пуштањето во функција на сервисот во ресторанот Старо Буре и неколку околни места, во поголемиот дел од ТЦ Лептокарија е достапен SunWireless сервис за безжичен интернет кој можат да го користат сите оние кои таму живеат, пазаруваат или се релаксираат во многубројните кафе-барови или ресторани.

SunWireless при-пејд картичките најблиску можат да се купат од Ресторанот “Старо Буре“ или online преку следниов линк.

Напишете коментар