SunWireless во ТВ емисијата “Добра идеја“

Популарниот ТВ проект “Добра идеја“ кој ги опфаќа најуспешните и најиновативни производи и идеи од Македонија посвети емисија за почетокот и растот на SunWireless.

Истата во целост можете да ја погледнете во продолжение:

Напишете коментар