@SunWireless номинирана за Најдобра компанија на Твитер а SunWirelessBlog за најдобар ИТ Блог

Во организација на блог агрегаторот “Blogirame“ вторпат по ред и оваа година ќе се оддржи изборот Блогираме и Твитер Награди“ на најдобрите Македонски блогови и твитерџии распоредени по неколку категории.

SunWireless се заблагодарува за поддршката од заедницата и нашата номинација во 2 категории “Најдобра компанија на Твитер (@sunwireless)“ и “Најдобар ИТ и/или Интернет Маркетинг Блог (SunWirelessBlog)“.

Сите Вие можете да се вклучите во изборот на најдобрите и да гласате на следниов ЛИНК.

Напишете коментар