Конкурс за најдобра фотографија на тема “Јас и моето друштво”

Објавува конкурс за

НАЈДОБРА АМАТЕРСКА ФОТОГРАФИЈА

Втора година со ред, SunWireless ги повикува сите ученици и студенти да ги достават своите аматерски фотографии направени со мобилен телефон или аматерски фото-апарат на тема “Јас и моето друштво“.

Фотографиите се испраќаат на следнава e-mail адреса : konkurs@sunwireless.com.mk

Конкурсот трае до 15.02.2014 година.

Најдобрите 5 фотографии кои ќе ги одбере комисија на SunWireless на 20.02.2014 год. ќе бидат наградени со SunXL при-пејд картичка во вредност од 699 денари.

Напишете коментар