Избрани најдобрите фотографии од SunWireless фото-конкурсот

SunWireless конкурсот на тема “Јас и моето друштво“ заврши. Пријавени беа вкупно 201 фотографија, а по првичната селекција во финалниот избор влегоа дури 76 од кои жири комисијата составена од вработени во компанијата гласаше и одбра 5 со најголем број на поени.

Победници на овогодинешниот фото-конкурс на SunWireless се :

1.Тијана Миљковиќ

2. Благојче Мојаноски

3. Ивана Пешевска

4. Ана Христовска

5. Атанас Јованов

Напишете коментар