Привремен прекин на SunWireless сервисот во студентските домови во Скопје

Почитувани студенти, корисници на SunWireless Wi-Fi сервисот во студентските домови во Скопје, Ве информираме дека поради прекин на напојувањето со електрична енергија на самите студентските домови во моментов е оневозможено функционирањето и на нашата техничка инфраструктура и користењето на нашиот Wi-Fi сервис во сите студентски домови освем СД “Пелагонија“.

Се надеваме дека што поскоро студентските домови ќе добијат електрична енергија и со тоа повторно ќе биде овозможено функционирањето на сервисот за безжичен интернет.

Напишете коментар