Оглас за работа во SunWireless

SunWireless, водечкиот оператор на безжичен интернет во Република Македонија, го проширува својот тим и за потребите во канцеларијата во Скопје објавува:

ОГЛАС ЗА РАБОТА

За работно место: ТЕХНИЧАР

Потребни квалификации:
- Солидно познавање на компјутери и работа со оперативни системи
- Основно познавање на мрежи и мрежно работење
- Основно познавање на Wi-Fi мрежи
- Работа на висина
- Возачка Б категорија

Сите заинтересирани своето CV можат да го пратат на jobs@sunwireless.com.mk со назнака “Техничар – Скопје“
_

SunWireless е водечки провајдер на безжичен интернет во Македонија со над 550 хотзони во земјата и во моментов сè поагресивно ја шири својата мрежа кон Косово, Албанија, Србија и Грција.

SunWireless нуди мобилност со своите при-пејд и пост-пејд интернет пакети, кои се така дизајнирани да можат да се вклопат во потребите на мобилниот клиент, а при тоа нуди и големопродажба на Wi-Fi мрежата и услуги за роаминг на податоци на своите телекомуникациски партнери.

SunWireless има потпишано договори за деловна соработка со ONE, SBB, iPass, Boingo, GOWEX, Skype, Аеродромите на ТАВ, најголемите македонски хотели, ЈСП Скопје, главната автобуска станица, студентските домови, повеќе ресторани, кафулиња итн.

http://www.sunwireless.com.mk

Напишете коментар