Ново продажно место во Ново Лисиче (Скопје)

Корисниците на SunWireless при-пејд сервисот од Ново Лисиче, од денеска добиваат уште едно ново продажно место блиску до нив.

Имено, SunWireless при-пејд картичките одсега ќе можат да се набават и во новоотворената “Тримакс“ книжарница во Ново Лисиче.

Нејзината точна локација можете да ја погледнете на мапата подолу:

Целосната мапа на сите продажни места во продажната мрежа на SunWireless низ Скопје и останатите градови низ Републиката можете да ја погледнете на следниов линк.

Напишете коментар