Tag Archives: наградна игра

SunChallenge предизвик за најбрзите !

Мислите дека можете брзо да сликате со Вашиот мобилен телефон ? Толку брзо што можете да сликате и автобус во возење ?

Ако сте толку добри :) прифатете го предизвикот за најбрзите и добијте гратис SunM при-пејд картичка од 299 ден. со 6 GB вклучен сообраќај за цел месец гага сурфање преку SunWireless !!!

Добитници од кафе бар Пикасо – Кавадарци

SunWireless и оваа недела продолжи со својата наградна игра која ја реализира со најпознатите кафе барови во повеќе градови.

Овојпат заедно со кафе бар Пикасо од Кавадарци наградивме петмина нивни гости на кои им доделивме бесплатни при-пејд ваучери со кои 1 месец тие ќе можат бесплатно да сурфаат преку мрежата на SunWireless.

Во продолжение имињата на добитниците:

Трет круг добитници од кафе “Амаро“ – Неготино

Во текот на вчерашниот ден беше оддржано третото извлекување на најсреќните неготинчани, посетители на кафе бар “Амаро“ кои добија гратис при-пејд картички од SunWireless, со кои можат да добијат квалитетен и брз безжичен интернет во сите SunWireless хотзони.

Во продолжение добитниците од последното извлекување:

Втор круг на извлечени гости на “Амаро“ кои ќе добијат гратис SunWireless интернет!

После минатонеделното прво извлекување на добитници на SunWireless при-пејд ваучери, денеска беше оддржано и второто извлекување на добитници-гости на најпопуларниот кафе бар во Неготино – “Амаро“ кои добија гратис интернет од SunWireless.

Во продолжение победничките талони:

SunWireless и кафе “Амаро“ од Неготино наградуваат

SunWireless продолжува со низата изненадувања и наградувања. Минатата недела заедно со најпопуларниот кафе-бар во Неготино – “Амаро“ организиравме наградна игра во која сите гости на “Амаро“ имаа можност да учествуваат и да добијат гратис интернет од SunWireless.

После првото извлекување, во продолжение победниците:

Втор круг на извлечени гости на “Албум“ кои ќе добијат гратис SunWireless интернет!

Изминатиов викенд беа извлечени имињата на  добитници на SunWireless при-пејд кодови, од вториот круг во наградната игра која заеднички ја организираат “SunWireless“ и кафе “Албум“ од Струга.

Да потсетиме, секој посетител на “Албум“ има можност со секоја фискална сметка да учествува во наградната игра на SunWireless во која секој викенд се извлекуваат по 5 добитници, кои добиваат гратис можност да користат wi-fi интернет од SunWireless.

Во продолжение извлечените талони:

Извлечени првите гости на “Албум“ кои ќе добијат гратис SunWireless интернет!

Изминатиов викенд беа извлечени имињата на првите добитници на SunWireless при-пејд кодови, во наградната игра која заеднички ја организираат “SunWireless“ и кафе “Албум“ од Струга.

Да потсетиме, секој посетител на “Албум“ има можност со секоја фискална сметка да учествува во наградната игра на SunWireless во која секој викенд се извлекуваат по 5 добитници, кои добиваат гратис можност да користат wi-fi интернет од SunWireless.

Во продолжение извлечените талони:

Доделен и вториот таблет од SunWireless и Нова Македонија

Виктор Димов од Скопје е вториот добитник на таблет QUART во наградната игра која заеднички ја организираа SunWireless и дневниот весник Нова Македонија.

Во извлекувањето кое се оддржа на 10-ти Декември 2012, Виктор беше најбрзиот помеѓу тие кои точно одговориле на наградното прашање во понеделничкото издание на весникот.

SunWireless на Виктор му ја честита наградата и истовремено му посакува среќни Новогодишни и Божиќни празници.

Познат првиот добитник на таблет во наградната игра на SunWireless и Нова Македонија

Стојан Георѓиевски е првиот добитник на таблет во наградната игра која SunWireless и Нова Македонија ја организираат заедно.

Стојан беше најсреќниот меѓу многуте кандидати кои минатата недела одговорија точно на прашањето поврзано со SunWireless.

Да потсетиме, SunWireless и Нова Македонија секој Понеделник, Среда и Петок доделуваат при-пејд картички од SunWireless со кои можете да добиете 1 месец интернет во целата мрежа на SunWireless.

Се што треба да направите е да го купите печатеното издание на Нова Македонија каде ќе најдете прашање за SunWireless. Одговорот на прашањето треба да го внесете во формата за наградната игра на веб сајтот на Нова Македонија, односно на овој ЛИНК.

Второто доделување на таблет ќе се оддржи на 10 Декември 2012 година.

Им посакуваме многу среќа на сите кои ќе се пријават !

Новогодишна наградна игра – честитки за победниците

Најпрвин да им се заблагодариме на сите што учествуваа во новогодишната наградна игра за избор на најдобра новогодишна честитка.  Имавме 13 учесници и вкупно 512 гласови.  На крајот, вие ги избравте следниве победници:

 • 3-то место и SunM припејд картичка за Aleksandar Stojanov, со освоени 117 гласа.
 • 2-то место и SunL припејд картичка за Мартин Христов, со освоени 129 гласа.
 • 1-во место и SunLoco пакет за Boban Sutinoski, со освоени 203 гласа.

Случајно избравме и 10 добитници на SunMobile припејд картички за оние од вас кои гласаа, а среќните добитници се:

 • Andrea Panova
 • Deki Koleski
 • Marija Dimovska
 • Marija Gaic
 • Sara Forsica Djokic
 • Tanja Gjurceska
 • Tome Filev
 • Vase Burovski
 • Verce Mitrova
 • Verica Dimitrieska

Сите добитници ќе бидат контактирани преку Facebook за да им ги доделиме наградите.

Честитки за добитниците и благодарност до сите од вас што учествуваа во наградната игра.