Tag Archives: продажни места

Ново продажно место во Ново Лисиче (Скопје)

Корисниците на SunWireless при-пејд сервисот од Ново Лисиче, од денеска добиваат уште едно ново продажно место блиску до нив.

Имено, SunWireless при-пејд картичките одсега ќе можат да се набават и во новоотворената “Тримакс“ книжарница во Ново Лисиче.

Нејзината точна локација можете да ја погледнете на мапата подолу:

Целосната мапа на сите продажни места во продажната мрежа на SunWireless низ Скопје и останатите градови низ Републиката можете да ја погледнете на следниов линк.

ТАК тобако – ново продажно место

Како одговор на зголемената побарувачка за SunWireless при-пејд картичките од жителите кои се наоѓаат во скопските населби Карош и Тафталиџе, Ве информираме дека одсега при-пејд картичките можете да ги најдете уште на една физичка локација блиску до Вас.

ТАК Тобакото кое се наоѓа на бул. Партизански Одреди во Скопје, помеѓу ТЦ Лептокарија и Скопје Сити Мол е ново продажно место на SunWireless при-пејд картичките.

Целата листа на продажни места можете да ја видите на следниов линк.

Ве потсетуваме дека картичките исто така можете да ги купите online или преку SMS.

Две нови продажни места на SunWireless при-пејд картичките

Како одговор на зголемената побарувачка на SunWireless при-пејд картичките, на задоволство на нашите корисници од Скопје – продолжуваме да ја шириме продажната мрежа со уште две нови продажни места со што услугата ќе ја направиме уште подостапна и само на чекор од Вас.

Одсега SunWireless при-пејд картичките ќе можете да ги набавите и во :

1. Тобако “Бета Хит Компани “ (Кисела Вода кај чешма)

2.Тобако “Мак-марлес“ (на самиот влез во ГТЦ)

Целата продажна мрежа на SunWireless при-пејд картичките ќе можете да ја видите на следниов ЛИНК со зумирање на градот за кој Ви треба информација.

SunWireless при-пејд картичките и во “Градски Киоск“

SunWireless продолжува во својата намера своите услуги да ги направи што подостапни и на само чекор од Вас.

На обострано задоволство Ве информираме дека од денеска нашите при-пејд картички со кои добивате брз и безбеден безжичен интернет, ќе можете да ги најдете на уште една локација во центарот на Скопје.

Градски киоск“ кој се наоѓа веднаш спроти “Тренд“ на самиот плоштад е новото продажно место од каде ќе можите да ги набавите SunWireless при-пејд картичките.

Невада и “FutureShop.mk” нови продажни места на SunWireless картичките

SunWireless при-пејд картичките со кои можете да имате брз и квалитетен безжичен интернет насекаде во мрежата на SunWireless отсега ќе можете да ги набавите и на нови локации.

Имено, од пред неколку дена SunWireless склучи договор за соработка со компанијата НЕВАДА специјализирана за продажба на разни гаџети, компјутери и компјутерска опрема во чии продавници во Скопје (ТЦ Беверли Хилс) и Битола (ул. “Борис Кидрич“, зграда “Oбител” лок.бр.5 – веднаш до Широк Сокак) одсега ќе може да се најдат и при-пејд картичките на SunWireless.

Исто така со посредство на НЕВАДА, SunWireless го доби и својот прв online вендор во е-продавницата “FutureShop” каде што ќе можете и online да ги набавите нашите при-пејд картички на веб страната http://futureshop.mk/

Мапата на останатите продажни места на SunWireless при-пејд картичките можете да ја видите на следниов линк

Нови три продажни места во центарот на Скопје

SunWireless при-пејд картичките од денеска ќе можат да се најдат на уште три нови локации во центарот на Скопје.

Отсега, сите оние кои сакаат да користат при-пејд интернет во мрежата на SunWireless , нашите при пејд картички дополнително ќе можат да ги купат и на следниве локации:

1.КИОСК М1 , кој се наоѓа на улица “Македонија“ во редот на кафе-ресторан Пелистер.

2. КИОСК М1, на Кеј 13 Ноември , до “Холидеј Ин“

3. КИОСК М1 , на ул. “Орце Николов“ до “Савана“

Во продолжение, погледнете ја и мапата на сите останати продажни места во Скопје.

Продажни места крај студентските домови “Кузман Јосифовски“ и “Стив Наумов“

Како одговор на зголемената побарувачка за при-пејд картички, SunWireless продолжува со своите активности на ширење  на продажната мрежа.

На задоволство на студентите од студентските домови “Кузман Јосифовски – Питу“ и “Стив Наумов“ од Скопје, SunWireless обезбеди договор со уште две нови продажни места во близина на студентските домови, каде одсега, ќе можат да се најдат и купат SunWireless при-пејд картички.

Одсега студентите од “Кузман Јосифовски – Питу“ , при-пејд картичките на SunWireless ќе можат да ги купат од маркетот “СТЕНС“ кој се наоѓа на самиот влез од студентскиот дом, а студентите од “Стив Наумов“ ќе можат да си обезбедат квалитетен и брз бежичен интернет со при-пејд картички од маркетот “ГРНЕ“ кој се наоѓа во самиот двор на домот.

Нови продажни места на SunWireless при-пејд картички

SunWireless продолжува во својата намера своите услуги да ги направи подостапни и само на чекор од Вас.

На Ваше задоволство, продолжуваме да ја шириме нашата мрежа на нови продажни места со уште 2 нови атрактивни локации.

Од денеска, нашите при-пејд картички можете да ги најдете и во:

1. Продавница во комплексот “Спомен куќа на Мајка Тереза“ на ул.Македонија бб. и,

2.Продавница “Давидоф и Стефанг“ на улица 22 бр.4,  Сопиште.

Целата мапа на продажни места во Скопје и низ останатите градови во Македонија, можете да ја погледнете на следниов ЛИНК

Истовремено, Ве потсетуваме дека нашите при-пејд картички, со кои добивате брз и квалитетен Wi-Fi интернет, насекаде во мрежата на SunWireless, можете да ги купите и online.

Потпишан договор за продажба на SunWireless при-пејд картички во трафиките StopShop

Како одговор на зголемената побарувачка и на задоволство на своите корисници, SunWireless, засилено ја зголемува својата продажна мрежа на при-пејд картички во градот Скопје.

Најнов во низата договори за продажба на при-пејд SunWreless картички е неодамна потпишаниот договор со трафиките StopShop .

Во прво време Скопјани ќе можат да си купат при-пејд картичка за користење на бежичен интернет од SunWireless на следниве 4 локации на StopShop :

1. StopShop Тафталиџе 2, ул.“Московска“ , пред СП (пазар Тафталиџе)

2.StopShop Центар, ул. “Македонија“ , до С.Оливер (спроти Херц)

3.StopShop Центар, карши Tinex, на отворениот паркинг кај дрводекор.

4.StopShop Центар, на рекорд, до Levi`s.

, а во наредниов период таа можност корисниците ќе ја имаат и во останатите StopShop места.

Истовремено, ги потсетуваме нашите клиенти дека при-пејд картички можат да си купат и online, преку следниов линк .

Доколку пак сакате да станете наш пост-пејд корисник (пост-пејд понудата можете да ја видите тука), можете да се јавите на :

034/ 330-816 ,

072/277 002 ,

076/277 002 ,

078/277 002

или пак да не посетите на улица “Прашка“ бр.86а. ,  Скопје.

Нови мапи за Гостивар и Тетово и ново продажно место во Охрид

Неколку новости од SunWireless -

Почнавме со проширување на мрежата во Гостивар.  Сеуште сме на почеток и тековно ја надградуваме мрежата, но мапата на покриеност можете да ја следете на веб сајтот: http://go.sunwireless.com.mk/mk/index.php/map-macedonia/map-gostivar

Ја обновивме мапата на покриеност на Тетово: http://go.sunwireless.com.mk/mk/index.php/map-macedonia/map-tetovo а додадовме и мапа на покриеност за село Порој, Тетовско.

Имаме и ново продажно место за при-пејд картички во Охрид – киоск “Катерина базар”, во Чаршија кај скалите.  Сите продажни места можете да ги видете на сајтот: http://go.sunwireless.com.mk/mk/index.php/customer-support/sales