Tag Archives: студентски домови

Бесплатен интернет за сите жени по повод 8ми март

По повод 8-ми март, меѓународниот ден на жената – SunWireless, само денеска, подарува бесплатен интернет за сите припаднички на понежниот пол.

Се што треба да направите е да се логирате на Фејсбук преку следниов ЛИНК и ќе добиете гратис SunLite код со кој денеска ќе можете да сурфате бесплатно во мрежата на SunWireless.

Среќен 8-ми март девојки !

Безжичен интернет и за студентите во СД “Пелагонија“ од Скопје

Станарите на студентскиот дом “Пелагонија“ од Скопје, имаат причина да бидат задоволни со уште една убава вест која SunWireless предновогодишно им ја соопштува.

Имено, ги информираме студентите кои престојуваат во СД “Пелагонија“ дека од средината на минатата недела во самиот студентски дом во функција е пуштен сервисот на SunWireless со кој ним им се овозможува да добијат брза и квалитетна врска на безжичен интернет во нивните соби.

Интернетот се користи со при-пејд картички кои што можат да се набават на самата портирница во домот, во најблиската “Тримакс“ книжарница или online на следниов ЛИНК.

Се што треба студентите да направат е да се поврзат на SunWireless wi-fi мрежата со најдобар сигнал (3 или повеќе цртички) и при првото пребарување ќе бидат пренасочени на нашата login страна. Таму треба да се внесе 16-цифрениот код од при-пејд картичката, по што корисникот ќе добие потврда за успешно логирање.

Повеќе за мапата на покриеност, при-пејд и пост-пејд понудата на SunWireless можете да прочитате ТУКА.

Пелагонија е 8-ми студентски дом во низа во кој SunWireless обезбедува свој сервис  и се приклучува на листата која веќе ја сочинуваат и СД“Стив Наумов“ , СД “Гоце Делчев“, СД “Томе Стефановски – Сениќ“ и СД “Кузман Јосифовски – Питу“ од Скопје потоа СД “Орде Чопела“ од Прилеп и Штипските СД “Браќа Миладиновци “ и СД “Оаза“.

SunWireless и во студентските домови “Сениќ“ од Скопје и “Орде Чопела“ од Прилеп

SunWireless, пред се на задоволство на “станарите“ во студентските домови “Томе Стефановски – Сениќ“ од Скопје и “Орде Чопела“ од Прилеп, објавува дека од денеска својот сервис го нуди и во овие два студентски домови.

Одсега студентите и учениците кои престојуваат во “Сениќ“ и “Орде Чопела“ ќе можат да добијат брза и квалитетна врска на безжичен интернет од најголемиот македонски wi-fi провајдер SunWireless.

Студентите сервисот ќе може да го користат со купување на при-пејд картички кои ќе можат да се набават во самите студентски домови и во околните продавници.

Се што треба да направат е да се поврзат на SunWireless wi-fi мрежата со најдобар сигнал (3 или повеќе цртички) и при првото пребарување ќе бидат пренасочени на нашата login страна. Таму треба да го внесат 16-цифрениот код од при-пејд картичката, по што ќе добијат потврда за успешно логирање.

Повеќе за при-пејд понудата на SunWireless можете да прочитате ТУКА.

Продажни места крај студентските домови “Кузман Јосифовски“ и “Стив Наумов“

Како одговор на зголемената побарувачка за при-пејд картички, SunWireless продолжува со своите активности на ширење  на продажната мрежа.

На задоволство на студентите од студентските домови “Кузман Јосифовски – Питу“ и “Стив Наумов“ од Скопје, SunWireless обезбеди договор со уште две нови продажни места во близина на студентските домови, каде одсега, ќе можат да се најдат и купат SunWireless при-пејд картички.

Одсега студентите од “Кузман Јосифовски – Питу“ , при-пејд картичките на SunWireless ќе можат да ги купат од маркетот “СТЕНС“ кој се наоѓа на самиот влез од студентскиот дом, а студентите од “Стив Наумов“ ќе можат да си обезбедат квалитетен и брз бежичен интернет со при-пејд картички од маркетот “ГРНЕ“ кој се наоѓа во самиот двор на домот.

Бежичен интернет за студентите во “Гоце Делчев“ и “Кузман Јосифовски – Питу“

На задоволство на студентите од студентските домови “Гоце Делчев“ и “Кузман Јосифовски – Питу“ во Скопје, SunWireless им обезбеди покриеност со бежичен интернет.

Одсега, “жителите“ во овие 2 студентски домa ќе имаат можност да брзо и едноставно се приклучат на бежичната мрежа на SunWireless и користат брз и квалитетен интернет.

Бежичниот интернет, студентите можат промотивно да го користат 15 минути бесплатно, а потоа  можат да купат при-пејд картички со многу поволни цени од најблиската продавница или online на веб страната на компанијата.

Студентите од “Гоце Делчев“ можат да купат при-пејд картичка од продавницата која се наоѓа во самиот двор на домот.

SunWireless продолжува во засилено темпо да го покрива Градот Скопје и заклучно со 1-ви Март се очекува да заврши покривањето на сите поважни локации низ градот, па отсега и Скопјани ќе имаат можност да ги користат придобивките на мобилноста која SunWireless им ја нуди на своите клиенти.