Tag Archives: facebook

Бесплатен пристап до Фејсбук во мрежата на SunWireless

По повод денешното иницијално излегување на јавната берза (IPO)  на Фејсбук, SunWireless обезбеди бесплатен пристап до мобилната верзија на Фејсбук на сите свои хотспотови.

Ги покануваме сите наши постојани и потенцијални корисници да се прикачат на нашите хотспотови и бесплатно да го користат својот омилен сервис.

Новогодишна наградна игра – честитки за победниците

Најпрвин да им се заблагодариме на сите што учествуваа во новогодишната наградна игра за избор на најдобра новогодишна честитка.  Имавме 13 учесници и вкупно 512 гласови.  На крајот, вие ги избравте следниве победници:

 • 3-то место и SunM припејд картичка за Aleksandar Stojanov, со освоени 117 гласа.
 • 2-то место и SunL припејд картичка за Мартин Христов, со освоени 129 гласа.
 • 1-во место и SunLoco пакет за Boban Sutinoski, со освоени 203 гласа.

Случајно избравме и 10 добитници на SunMobile припејд картички за оние од вас кои гласаа, а среќните добитници се:

 • Andrea Panova
 • Deki Koleski
 • Marija Dimovska
 • Marija Gaic
 • Sara Forsica Djokic
 • Tanja Gjurceska
 • Tome Filev
 • Vase Burovski
 • Verce Mitrova
 • Verica Dimitrieska

Сите добитници ќе бидат контактирани преку Facebook за да им ги доделиме наградите.

Честитки за добитниците и благодарност до сите од вас што учествуваа во наградната игра.

Новогодишна наградна игра

Нова наградна игра од SunWireless на Facebook (http://www.facebook.com/sunwireless.mk) – овојпат со уште подобри награди.

Избор за најдобра новогодишна честитка

 1. Закачете (upload) ваша новогодишна честитка на нашата Facebook страница (директен линк)
 2. Гласајте (со Like) за честитките што најмногу ви се допаѓаат
 3. Најдобрите три честитки добиваат награда од SunWireless
 4. 10 случајно изберени гласачи добиваат награда од SunWireless

Награди:

1-ва награда – SunLoco пакет
2-ра награда – SunL припејд картичка
3-та награда – SunM припејд картичка
10 x SunMobile картички за случајно изберени гласачи

Дополнителни правила:

 • Наградната игра трае до 8-ми Јануари
 • Секој наш пријател на Facebook може да учествува во наградната игра
 • Победниците се избираат според бројот на гласовите (Likes) што ќе ги добијат од нашите Facebook пријатели
 • Можете да гласате за повеќе од една честитка
 • Во случај на израмнени резултати, порано внесената честитка има предност
 • Победниците ќе бидат контактирани преку Facebook за да ги добијат наградите – наградите ќе бидат доделени на 9-ти Јануари
 • Вработените во SunWireless немаат право на учество во наградната игра

Напомена: SunWireless наградите можат да се користат секаде на мрежата на SunWireless. За детални информации за покриеноста на мрежата, погледнете ги мапите на покриеност.

Good luck.

Честитки за добитниците од наградната игра

Пред некој ден заврши наградната игра на нашата Facebook страна.  Доделивме вкупно 49 SunMobile картички и 7 SunM картички.  Еве ги повторно сите среќни добитници на едно место.  Честитки.

SunMobile добитници:

Ruzica Trajkova
Slavce Dzambazovski
Eftimov Marjan
Vanja Tuneva
Vesna Naumovska
Blagoja Baze
Elena Zafirovska
Vasil Krstevski
Marija Merkovska
Darko Dimovski
Emilia Tocheva
Nina Dineva
Alexandre Atanasovski
Kostadinov Trajce
Zarko Stojchevski Isakov
Natasa Giceva
Filip Taleski
Dobri Todorovski
Petar Petrovski
Aleksandra Hristova
Mitko Madzunkov
Hristijan Stojanoski
Arbin Jusufi
Kostadin Kostov
Stefanija Simic
Darko Andonov
Ardzaliev Blagoja
Julijana Nastovska
Natasa Jovceska
Biljana Dimova
Biljana Suskalo
Radmila Taneska
Dushko Ristovski
Asparuh Tanev
Adrijana Arsova
Dance Rafajlovska
Gent Beqiri
Antonio Pejovski
Jasmina Tanaskoska
Zoran Veljanovski
Milos Zivkovic
Dijana Zengovska
Meri Gorenova
Sinisa Jovanovski
Slavica Popovska
Verica Miluseva
Damjan Krstevski
Davor BumbaroSki
Ljube Pavlevski

SunM добитници:

Blagojco Mitevski
Katerina Miloseska
Dejan Veljanoski
Natasa Popovska
Nikola Bogatinov
Bobi Risteski
Predrag Josifovski

Продолжете и понатаму да не дружете на Facebook.  Ова нема да биде последната шанса да добиете бесплатна припејд картичка :)

Ruzica Trajkova
Slavce Dzambazovski
Eftimov Marjan
Vanja Tuneva
Vesna Naumovska
Blagoja Baze
Elena Zafirovska
Vasil Krstevski
Marija Merkovska
Darko Dimovski
Emilia Tocheva
Nina Dineva
Alexandre Atanasovski
Kostadinov Trajce
Zarko Stojchevski Isakov
Natasa Giceva
Filip Taleski
Dobri Todorovski
Petar Petrovski
Aleksandra Hristova
Mitko Madzunkov
Hristijan Stojanoski
Arbin Jusufi
Kostadin Kostov
Stefanija Simic
Darko Andonov
Ardzaliev Blagoja
Julijana Nastovska
Natasa Jovceska
Biljana Dimova
Biljana Suskalo
Radmila Taneska
Dushko Ristovski
Asparuh Tanev
Adrijana Arsova
Dance Rafajlovska
Gent Beqiri
Antonio Pejovski
Jasmina Tanaskoska
Zoran Veljanovski
Milos Zivkovic
Dijana Zengovska
Meri Gorenova
Sinisa Jovanovski
Slavica Popovska
Verica Miluseva
Damjan Krstevski
Davor BumbaroSki
Ljube Pavlevski

Бесплатен интернет за нашите Facebook пријатели – 56 добитници за 7 недели

Почнувајќи од 7 октомври, во период од 7 недели, SunWireless дневно ќе доделува по една SunMobile припејд картичка на еден случаен добитник кој е Facebook пријател на SunWireless.

Се што треба да направите за да учествувате во оваа наградна игра е да станете пријател на страната на SunWireless на Facebook: http://www.facebook.com/sunwireless.mk

Но, тоа не е се. SunWireless ќе додели и по една SunM припејд картичка неделно на по еден наш случаен пријател кој има оставено коментар на ѕидот на нашата страна на Facebook почнувајќи од 1 октомври.

Затоа, не чекајте. Што побргу ни станете пријател на Facebook, толку ви се поголеми шансите да добиете бесплатен интернет.

Правила:

 • Секој ден, од 7 октомври до 25 ноември, случајно ќе избереме по еден SunMobile добитник од нашите пријатели на Facebook страната: http://www.facebook.com/sunwireless.mk
 • Секоја сабота од 10 октомври до 21 ноември случајно ќе избереме по еден SunM добитник од нашите пријатели кои имаат напишано коментар на Facebook страната: http://www.facebook.com/sunwireless.mk почнувајќи од 1 октомври
 • Секој добитник може да добие само еднаш
 • Вработените на SunWireless немаат право на учество во наградната игра
 • Добитниците ќе бидат објавени директно на Facebook страната и ќе бидат контактирани преку приватна порака на Facebook за да им биде доделена наградата

Напомена: SunWireless припејд Интернет картичките можат да се користат секаде на мрежата на SunWireless (во Струмица, Струга, Охрид, Тетово, Штип … наскоро и многу други). За детални информации, погледнете ги мапите на покриеност.

SunWireless на Facebook

Насловот кажува се’.  Станете фан на SunWireless на Facebook

http://www.facebook.com/pages/SunWireless/66645322386